ada businnes..jom war-warkan 1 dunia

View previous topic View next topic Go down

ada businnes..jom war-warkan 1 dunia

Post by maksuatis on Fri Jun 19, 2009 3:20 am

Very Happy perlukah web site....? per lu sebenarnya terutama pada peniaga kecil-kecilan . Website umpama penganti kedai kita tetapi yang bagusnya satu dunia boleh tengok dan tak payah nak bayar sewa tiap-tiap bulan. pas tu boleh jual pakai online plak tu... Shocked ha..kan cukup bagus tu. hubungi saya yg sedia membuat laman web anda..harga yang berpatutan dari harga 400 ke 600 sahaja. ( harga masih boleh dirundingkan) atau e mail saya dan tinggalkan no telifon di email saya di maksuatis@yahoo.com.my dan jangan lupa lawat laman web saya di www.shahnwatie.dclub.org Laughing

maksuatis
Koperal
Koperal

Posts : 295
Points : 321
Join date : 19/06/2009
Age : 38
Location : KL

Back to top Go down

Re: ada businnes..jom war-warkan 1 dunia

Post by Auma on Fri Jun 19, 2009 8:50 am

Kada pinandu wan ikam lagik

mapa handak baurus niaga

mun dah pinandu

kaluko ada yang rasuk kiraan

Very Happy Very Happy

Auma
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1713
Points : 1739
Join date : 25/05/2009

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum