aku gin nak test

Page 2 of 27 Previous  1, 2, 3 ... 14 ... 27  Next

Go down

Re: aku gin nak test

Post by CIKANG_LASTIK on Thu Jun 11, 2009 12:21 am

samak juak.. testing testing...
avatar
CIKANG_LASTIK
Staf Sarjan
Staf Sarjan

Posts : 499
Points : 503
Join date : 10/06/2009
Location : Dunia Digimon

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by UmaYani/UY on Thu Jun 11, 2009 11:10 am

CIKANG_LASTIK wrote:samak juak.. testing testing...

Cikang ni lalaki ka bibini.....
ka saparuh sapauh...bamisai taga bakutong...mambari takutan nireng.... Evil or Very Mad
avatar
UmaYani/UY
Brigedier Jeneral
Brigedier Jeneral

Posts : 3505
Points : 3508
Join date : 22/05/2009
Location : Meru, Klang

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by UmaYani/UY on Thu Jun 11, 2009 1:27 pm

tadi dah bapinanduan di chat room...taga gambarnya mambari tatawa.... guling kalikir guling kalikir guling kalikir
avatar
UmaYani/UY
Brigedier Jeneral
Brigedier Jeneral

Posts : 3505
Points : 3508
Join date : 22/05/2009
Location : Meru, Klang

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by CTNor on Thu Jun 11, 2009 6:57 pm

Sapuluh kali nireng masih ha lagi aku tatawa malihat muha cikang tu... Very Happy Very Happy

Jangan sareklah Cikang...mun asa muyak2 digawean ni, nireng muhamu, release tension...hehehe
avatar
CTNor
Pegawai Waran I
Pegawai Waran I

Posts : 634
Points : 640
Join date : 22/05/2009
Age : 48
Location : Pasir Gudang

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by ~lampuyang~ on Thu Jun 11, 2009 9:15 pm

amboi..
Spoiler:
semua
nya nk test!!!chu pun nk test gak..
avatar
~lampuyang~
Kolonel
Kolonel

Posts : 2228
Points : 2238
Join date : 22/05/2009
Age : 46
Location : shah alam

http://http:/www.tagged.com/joreezhanna

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by ~lampuyang~ on Thu Jun 11, 2009 9:17 pm

nak test
avatar
~lampuyang~
Kolonel
Kolonel

Posts : 2228
Points : 2238
Join date : 22/05/2009
Age : 46
Location : shah alam

http://http:/www.tagged.com/joreezhanna

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by ~lampuyang~ on Thu Jun 11, 2009 9:23 pm

avatar
~lampuyang~
Kolonel
Kolonel

Posts : 2228
Points : 2238
Join date : 22/05/2009
Age : 46
Location : shah alam

http://http:/www.tagged.com/joreezhanna

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Otoh Ganal on Thu Jun 11, 2009 11:41 pm

korek telinga hjoreezhanna sama wan aku Gurkha guling Gurkha Laki.....................................................Gurkha Bini gatal gatal gatal

Otoh Ganal
Prebet

Posts : 49
Points : 50
Join date : 22/05/2009

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Otoh Ganal on Fri Jun 12, 2009 12:48 am

Amun pasal test ni kaganangan ai aku kisah bahari. Imbah SPM tahun 60an baangan2 ai handak dapat gawian, ditakdirkan awal 70an aku dapat gawian diKL (gomen) .First aku handak manukar motosikal bespa, imbah 6 bulan bagawi dapat ai manukar umai ongah nya pantang weekend handak bulik kampong haja. ada 20 ringgit cukup ai maisi'i minyak wan nginum.
Taga ongah tu kada lawas 4 bulan imbah tu tangah aku naik motor wan kawan aku diranjah matokah intang Sri Gading tumat Parit Raja kaBatu Pahat aku tacabur dlam parit kiri jalan. Tangan kawan patah tampaha ku patah tatindih motor, bagana ai di sapital. Rami bagana di sapital ni amun patah2 ni, makan ni gancang haja aur lapar ai handak bajalan kada hingkat bacari makanan , kawan ku tu ongah ai tangan narai patah kawa ai bajalan2. taga dagil aur bacucuntan makanan org haja. amun teh cina tuha(apek)tu inya ai manginum(ayaa sapa minum gua punya teh) apek tu basasarik.tampat nginum tu ngaran nya kole. apek tu ada 2 kole putih wan hijau sauting hagan banyu teh sauting lagi hagan apakah.....................................................Amun apek tu papagin udah bangun kakararak bakahak asa sunging talinga (puhhh jar kamanakah manimbai). Kawanku barabut bangaun tarus tolak bilik air bakamih n bakukumur, kaluar haja mambawa akan aku banyu hagan bakukumur jua. Ku itihi kawan ku lingas2 maitihi apek tu, silap mata apek tu barabut maambil kole apek tarus nginum......TAAMBIL KOLE HIJAU BAISI KAHAK............WAIKKKKKKKKKKKK
ilat ilat

Otoh Ganal
Prebet

Posts : 49
Points : 50
Join date : 22/05/2009

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by **ejaaj** on Fri Jun 12, 2009 10:01 am

waikkkkk!!! kembang tekak eja ....ingat cerita apa tadi....hilang selera
eja pagi2 ni.... tolo
avatar
**ejaaj**
Pegawai Waran I
Pegawai Waran I

Posts : 661
Points : 686
Join date : 27/05/2009
Age : 43
Location : serdang

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by *ROSMAH* on Fri Jun 12, 2009 3:59 pm

Kada' kisah le carita apa pun OG, janji wanik umpat ba'surung jua!! jangan muntung haja wanik papalapau ma'wadak orang tapi kada' suah manyurung apa2!!!

Pamulaan ni dasar nya'ai, banyak yang kakurangan! di mana handak ma'andak noktah,koma,tanda saruan n tanda soal, kita balum paham lagi!! bagagamatan'nai dahulu! lawas2 bisa'ai.. ako gin pagunai jua tunggang langgang bahasa, tapi amun rajin mandarasi,insyallah kita bolleeehhhhh!!!!

tolo
avatar
*ROSMAH*
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral

Posts : 6093
Points : 6137
Join date : 29/05/2009
Age : 61

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sat Jun 13, 2009 1:49 pm

[img][/img] korek telinga
Amat Abon




avatar
Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sat Jun 13, 2009 1:50 pm

SALAM

BARILAAN

AYUHAK BAPANDIRAN

mz
avatar
Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sat Jun 13, 2009 1:53 pm

hehehehe di sini tampat aku nak test
hantam saja.....tapi magunai posting ku 30an
jauh lagi handak sampai ka angka 100
bounce
avatar
Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by CTNor on Sat Jun 13, 2009 2:03 pm

Amat Abon wrote:hehehehe di sini tampat aku nak test
hantam saja.....tapi magunai posting ku 30an
jauh lagi handak sampai ka angka 100
bounce

Mun AA hudah bakarya, mau tatinggalan kami..mun kaya aku ni ngah, manyambil haja..handak mamosting carita naik kuritaapi bahari gin masih kada kawubaran lagi ni..kayapa..

Patang ni ada jumputan kawin, imbah tu handak bulik ka Panggaram pulang...yuk kita makan soto isuk pagi heheh
avatar
CTNor
Pegawai Waran I
Pegawai Waran I

Posts : 634
Points : 640
Join date : 22/05/2009
Age : 48
Location : Pasir Gudang

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Dandan Setia on Sat Jun 13, 2009 2:15 pm

Aur satest2 leh.. test babini anum sako best
avatar
Dandan Setia
Mejar
Mejar

Posts : 1116
Points : 1203
Join date : 23/05/2009
Location : Epoh, Pirak

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sun Jun 14, 2009 6:41 pm

umai kalikir udah 356
CTNor lagin 203

adoi lagi 170 km handak mangapong CTNor

tak pa, tak pa 8 Ogos ni HBK 3, 3 hari sabalum tu partandingan posting paling banyak ditutup. Cadangan nya 10 hadiah banilai RM200 di sadiakan pada top 10 tu........

Hamper ? tilam toto? alat letrik ? tunai RM 200 haja kah mun kulir manukar hadiah......hei, mun tilam toto mau 4 set dapat tu.
avatar
Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sun Jun 14, 2009 6:45 pm

Abis tu, hadiah no 1,2 dan 3 tak kan sama jua RM 200

tak kan la sama, tanto la labih sikit kut

Abon hanyar dapat 35 posting

habuk pun tarak......

supan la aku nu CTNor, aku prebet, inya dah lans koperal, bungas pulang tu.........ek ek ek
avatar
Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sun Jun 14, 2009 6:49 pm

Ini posting yang ke 36

garunum garunum surangan

jangan sarek kawanai aku mangarunum

nak test je !!!!

What a Face


avatar
Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sun Jun 14, 2009 6:53 pm

Oiii silap aku, CTNor dah koperal, bukan lagi Lans Koperal

sori Ct, sori...........

look legs la jar CT ( tengok kaki la )



aku jua nang preber sampai ka tuha...ada kawan tu ( chu2 ) lagiam gurka keh keh keh
avatar
Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Auma on Sun Jun 14, 2009 6:59 pm

testing

one

two

threee

Test napanya leh???

Auma
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1713
Points : 1739
Join date : 25/05/2009

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Mon Jun 15, 2009 11:47 pm

874 post ? banyak nya pang waw ? flower
avatar
Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by angahmiji@AM on Fri Jun 26, 2009 12:23 am

Salam barataan , esuk temuduga naik pankat, tahuam berjaya jua kah?
avatar
angahmiji@AM
Mejar
Mejar

Posts : 1182
Points : 1190
Join date : 22/05/2009
Location : AU 3/8, KERAMAT AU, HULU KELANG, KL

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by CTNor on Fri Jun 26, 2009 10:17 am

Amat Abon wrote:Oiii silap aku, CTNor dah koperal, bukan lagi Lans Koperal

sori Ct, sori...........

look legs la jar CT ( tengok kaki la )



aku jua nang preber sampai ka tuha...ada kawan tu ( chu2 ) lagiam gurka keh keh keh

Uma ai angahnya, hanyar ari ni tatireng posting andika, takurehing aku papagian, asa supan nu kakakanakan di upis nih. Mun aku dapat toto tu ngah hai, kaina kubarie andika 2 buting...aku dua buting gin cukup heheh
avatar
CTNor
Pegawai Waran I
Pegawai Waran I

Posts : 634
Points : 640
Join date : 22/05/2009
Age : 48
Location : Pasir Gudang

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sun Jun 28, 2009 2:09 pm

masuk minggu ka barapa dah nih bakawat

magunai lans koperal
avatar
Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 27 Previous  1, 2, 3 ... 14 ... 27  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum