aku gin nak test

Page 2 of 32 Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: aku gin nak test

Post by Dandan Setia on Tue Jun 09, 2009 10:15 pm

máńáŕáí túlíśáń báśíśíńgút ńíh !
drunken

Dandan Setia
Mejar
Mejar

Posts : 1116
Points : 1203
Join date : 23/05/2009
Location : Epoh, Pirak

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Atong on Tue Jun 09, 2009 10:18 pm

Otoh Ganal wrote: cukur andak gambar hinkat kah, test hulu

test market nampak????


atong atong atong

Atong
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral

Posts : 8268
Points : 8310
Join date : 22/05/2009
Location : Alam Maya (Kuala Lumpur)

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Dandan Setia on Tue Jun 09, 2009 10:22 pm

мαηαяαι тυℓιѕαη вαѕιѕιηgυт ηιн !

mänäräï tülïsän bäsïsïnġüt nïh !

MÁŃÁŔÁĨ ŤÚĹĨŚÁŃ ßÁŚĨŚĨŃĞÚŤ ŃĨĤ !

ⓜⓐⓝⓐⓡⓐⓘ ⓣⓤⓛⓘⓢⓐⓝ ⓑⓐⓢⓘⓢⓘⓝⓖⓤⓣ ⓝⓘⓗ !

Dandan Setia
Mejar
Mejar

Posts : 1116
Points : 1203
Join date : 23/05/2009
Location : Epoh, Pirak

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by waw on Tue Jun 09, 2009 10:30 pm



eeemmmm hensom jua kulaan ku nia......

Ratu tantu kada janak guring

labih labih lagi Chu

waw
Leftenen Jeneral
Leftenen Jeneral

Posts : 15974
Points : 16046
Join date : 23/05/2009
Location : di pinggir Selat Melaka

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Dandan Setia on Tue Jun 09, 2009 10:52 pm

Tahniah n Syabas hagan Waw
Naik pangkat lagi..
Pagawai Waran I


Tabik Tuan

Dandan Setia
Mejar
Mejar

Posts : 1116
Points : 1203
Join date : 23/05/2009
Location : Epoh, Pirak

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by waw on Tue Jun 09, 2009 11:07 pm

Umai bakuliling mangaponge aku........ha ha ha

Jom pekena Nasi Lemak Banjar di Restoan Noor Al Banjari, Malaka........

waw
Leftenen Jeneral
Leftenen Jeneral

Posts : 15974
Points : 16046
Join date : 23/05/2009
Location : di pinggir Selat Melaka

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by RATUDUYUNG on Tue Jun 09, 2009 11:14 pm


pegawai waran 1


tabik dulu hahaha..

mun OG tu balum bapangkat.. kalo WAW ganal pangkat nya dah.. heee..

RATUDUYUNG
Mejar
Mejar

Posts : 1320
Points : 1380
Join date : 25/05/2009
Age : 96
Location : Sentul W. Persukutuan KUALA LUMPUR/Asal BKT. MERAH TAIPING PERAK.

http://tagged.com/ratuduyung

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Otoh Ganal on Tue Jun 09, 2009 11:40 pm

ilat Maraha aku kada bapangkat. Bahari puas udah bapangkat, taga wahini Dato' gatal Dato' HASAN GURKHA ading HAMID GURKHA guling

Otoh Ganal
Prebet

Posts : 49
Points : 50
Join date : 22/05/2009

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Atong on Tue Jun 09, 2009 11:45 pm

magan ja yang ganal ganal jadik gurkha



atong atong atong

Atong
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral

Posts : 8268
Points : 8310
Join date : 22/05/2009
Location : Alam Maya (Kuala Lumpur)

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by *ROSMAH* on Wed Jun 10, 2009 12:12 am

Dapat dah OG babuat ka rumah yang di subalah nia... disini lagi rame' OG'ai!!!

Aku gin kada ingat lagi bulik ka rumah lawas..

Di sini siap ba'gambar2 lagi..

Hingkat mangarang n mambaca carita.

MACAM2 ADA!!!! makan mz ilat

*ROSMAH*
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral

Posts : 6093
Points : 6137
Join date : 29/05/2009
Age : 59

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by waw on Wed Jun 10, 2009 12:20 am

Urang kaya O G mungkin kawa manyumbang kisah kisah baharik hagan

kanangan janarasi anom....

waw
Leftenen Jeneral
Leftenen Jeneral

Posts : 15974
Points : 16046
Join date : 23/05/2009
Location : di pinggir Selat Melaka

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by CIKANG_LASTIK on Thu Jun 11, 2009 12:21 am

samak juak.. testing testing...

CIKANG_LASTIK
Staf Sarjan
Staf Sarjan

Posts : 499
Points : 503
Join date : 10/06/2009
Location : Dunia Digimon

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by waw on Thu Jun 11, 2009 12:44 am

Cikang test power leh.....

waw
Leftenen Jeneral
Leftenen Jeneral

Posts : 15974
Points : 16046
Join date : 23/05/2009
Location : di pinggir Selat Melaka

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by UmaYani/UY on Thu Jun 11, 2009 11:10 am

CIKANG_LASTIK wrote:samak juak.. testing testing...

Cikang ni lalaki ka bibini.....
ka saparuh sapauh...bamisai taga bakutong...mambari takutan nireng.... Evil or Very Mad

UmaYani/UY
Brigedier Jeneral
Brigedier Jeneral

Posts : 3505
Points : 3508
Join date : 22/05/2009
Location : Meru, Klang

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by waw on Thu Jun 11, 2009 12:07 pm

cikaang tu 'kakanakan lagik' u y ai


hiden pa kawan baik awan Tajak


halam urang kuat di P D

waw
Leftenen Jeneral
Leftenen Jeneral

Posts : 15974
Points : 16046
Join date : 23/05/2009
Location : di pinggir Selat Melaka

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by UmaYani/UY on Thu Jun 11, 2009 1:27 pm

tadi dah bapinanduan di chat room...taga gambarnya mambari tatawa.... guling kalikir guling kalikir guling kalikir

UmaYani/UY
Brigedier Jeneral
Brigedier Jeneral

Posts : 3505
Points : 3508
Join date : 22/05/2009
Location : Meru, Klang

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by CTNor on Thu Jun 11, 2009 6:57 pm

Sapuluh kali nireng masih ha lagi aku tatawa malihat muha cikang tu... Very Happy Very Happy

Jangan sareklah Cikang...mun asa muyak2 digawean ni, nireng muhamu, release tension...hehehe

CTNor
Pegawai Waran I
Pegawai Waran I

Posts : 634
Points : 640
Join date : 22/05/2009
Age : 47
Location : Pasir Gudang

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by waw on Thu Jun 11, 2009 7:53 pm

he he he Cikang dah jadi tampat release tension.......

tahniah cikang......strategi andika manjadi

waw
Leftenen Jeneral
Leftenen Jeneral

Posts : 15974
Points : 16046
Join date : 23/05/2009
Location : di pinggir Selat Melaka

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by ~lampuyang~ on Thu Jun 11, 2009 9:15 pm

amboi..
Spoiler:
semua
nya nk test!!!chu pun nk test gak..

~lampuyang~
Kolonel
Kolonel

Posts : 2228
Points : 2238
Join date : 22/05/2009
Age : 45
Location : shah alam

http://http:/www.tagged.com/joreezhanna

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by ~lampuyang~ on Thu Jun 11, 2009 9:17 pm

nak test

~lampuyang~
Kolonel
Kolonel

Posts : 2228
Points : 2238
Join date : 22/05/2009
Age : 45
Location : shah alam

http://http:/www.tagged.com/joreezhanna

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by ~lampuyang~ on Thu Jun 11, 2009 9:23 pm


~lampuyang~
Kolonel
Kolonel

Posts : 2228
Points : 2238
Join date : 22/05/2009
Age : 45
Location : shah alam

http://http:/www.tagged.com/joreezhanna

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by waw on Thu Jun 11, 2009 10:47 pm

test test jua

tapi apa benda nya

tak ada pun

waw
Leftenen Jeneral
Leftenen Jeneral

Posts : 15974
Points : 16046
Join date : 23/05/2009
Location : di pinggir Selat Melaka

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Otoh Ganal on Thu Jun 11, 2009 11:41 pm

korek telinga hjoreezhanna sama wan aku Gurkha guling Gurkha Laki.....................................................Gurkha Bini gatal gatal gatal

Otoh Ganal
Prebet

Posts : 49
Points : 50
Join date : 22/05/2009

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Otoh Ganal on Fri Jun 12, 2009 12:48 am

Amun pasal test ni kaganangan ai aku kisah bahari. Imbah SPM tahun 60an baangan2 ai handak dapat gawian, ditakdirkan awal 70an aku dapat gawian diKL (gomen) .First aku handak manukar motosikal bespa, imbah 6 bulan bagawi dapat ai manukar umai ongah nya pantang weekend handak bulik kampong haja. ada 20 ringgit cukup ai maisi'i minyak wan nginum.
Taga ongah tu kada lawas 4 bulan imbah tu tangah aku naik motor wan kawan aku diranjah matokah intang Sri Gading tumat Parit Raja kaBatu Pahat aku tacabur dlam parit kiri jalan. Tangan kawan patah tampaha ku patah tatindih motor, bagana ai di sapital. Rami bagana di sapital ni amun patah2 ni, makan ni gancang haja aur lapar ai handak bajalan kada hingkat bacari makanan , kawan ku tu ongah ai tangan narai patah kawa ai bajalan2. taga dagil aur bacucuntan makanan org haja. amun teh cina tuha(apek)tu inya ai manginum(ayaa sapa minum gua punya teh) apek tu basasarik.tampat nginum tu ngaran nya kole. apek tu ada 2 kole putih wan hijau sauting hagan banyu teh sauting lagi hagan apakah.....................................................Amun apek tu papagin udah bangun kakararak bakahak asa sunging talinga (puhhh jar kamanakah manimbai). Kawanku barabut bangaun tarus tolak bilik air bakamih n bakukumur, kaluar haja mambawa akan aku banyu hagan bakukumur jua. Ku itihi kawan ku lingas2 maitihi apek tu, silap mata apek tu barabut maambil kole apek tarus nginum......TAAMBIL KOLE HIJAU BAISI KAHAK............WAIKKKKKKKKKKKK
ilat ilat

Otoh Ganal
Prebet

Posts : 49
Points : 50
Join date : 22/05/2009

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by **ejaaj** on Fri Jun 12, 2009 10:01 am

waikkkkk!!! kembang tekak eja ....ingat cerita apa tadi....hilang selera
eja pagi2 ni.... tolo

**ejaaj**
Pegawai Waran I
Pegawai Waran I

Posts : 661
Points : 686
Join date : 27/05/2009
Age : 41
Location : serdang

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Sponsored content Today at 5:10 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 32 Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum