aku gin nak test

Page 3 of 32 Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: aku gin nak test

Post by *ROSMAH* on Fri Jun 12, 2009 3:59 pm

Kada' kisah le carita apa pun OG, janji wanik umpat ba'surung jua!! jangan muntung haja wanik papalapau ma'wadak orang tapi kada' suah manyurung apa2!!!

Pamulaan ni dasar nya'ai, banyak yang kakurangan! di mana handak ma'andak noktah,koma,tanda saruan n tanda soal, kita balum paham lagi!! bagagamatan'nai dahulu! lawas2 bisa'ai.. ako gin pagunai jua tunggang langgang bahasa, tapi amun rajin mandarasi,insyallah kita bolleeehhhhh!!!!

tolo

*ROSMAH*
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral

Posts : 6093
Points : 6137
Join date : 29/05/2009
Age : 59

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sat Jun 13, 2009 1:49 pm

[img][/img] korek telinga
Amat Abon





Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sat Jun 13, 2009 1:50 pm

SALAM

BARILAAN

AYUHAK BAPANDIRAN

mz

Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sat Jun 13, 2009 1:53 pm

hehehehe di sini tampat aku nak test
hantam saja.....tapi magunai posting ku 30an
jauh lagi handak sampai ka angka 100
bounce

Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by CTNor on Sat Jun 13, 2009 2:03 pm

Amat Abon wrote:hehehehe di sini tampat aku nak test
hantam saja.....tapi magunai posting ku 30an
jauh lagi handak sampai ka angka 100
bounce

Mun AA hudah bakarya, mau tatinggalan kami..mun kaya aku ni ngah, manyambil haja..handak mamosting carita naik kuritaapi bahari gin masih kada kawubaran lagi ni..kayapa..

Patang ni ada jumputan kawin, imbah tu handak bulik ka Panggaram pulang...yuk kita makan soto isuk pagi heheh

CTNor
Pegawai Waran I
Pegawai Waran I

Posts : 634
Points : 640
Join date : 22/05/2009
Age : 47
Location : Pasir Gudang

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Dandan Setia on Sat Jun 13, 2009 2:15 pm

Aur satest2 leh.. test babini anum sako best

Dandan Setia
Mejar
Mejar

Posts : 1116
Points : 1203
Join date : 23/05/2009
Location : Epoh, Pirak

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sun Jun 14, 2009 6:41 pm

umai kalikir udah 356
CTNor lagin 203

adoi lagi 170 km handak mangapong CTNor

tak pa, tak pa 8 Ogos ni HBK 3, 3 hari sabalum tu partandingan posting paling banyak ditutup. Cadangan nya 10 hadiah banilai RM200 di sadiakan pada top 10 tu........

Hamper ? tilam toto? alat letrik ? tunai RM 200 haja kah mun kulir manukar hadiah......hei, mun tilam toto mau 4 set dapat tu.

Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sun Jun 14, 2009 6:45 pm

Abis tu, hadiah no 1,2 dan 3 tak kan sama jua RM 200

tak kan la sama, tanto la labih sikit kut

Abon hanyar dapat 35 posting

habuk pun tarak......

supan la aku nu CTNor, aku prebet, inya dah lans koperal, bungas pulang tu.........ek ek ek

Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sun Jun 14, 2009 6:49 pm

Ini posting yang ke 36

garunum garunum surangan

jangan sarek kawanai aku mangarunum

nak test je !!!!

What a Face



Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sun Jun 14, 2009 6:53 pm

Oiii silap aku, CTNor dah koperal, bukan lagi Lans Koperal

sori Ct, sori...........

look legs la jar CT ( tengok kaki la )



aku jua nang preber sampai ka tuha...ada kawan tu ( chu2 ) lagiam gurka keh keh keh

Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Auma on Sun Jun 14, 2009 6:59 pm

testing

one

two

threee

Test napanya leh???

Auma
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1713
Points : 1739
Join date : 25/05/2009

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by waw on Sun Jun 14, 2009 8:44 pm

Yesssssssssssssssssza auma lulus ? ha ha ha

waw
Leftenen Jeneral
Leftenen Jeneral

Posts : 15974
Points : 16046
Join date : 23/05/2009
Location : di pinggir Selat Melaka

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Mon Jun 15, 2009 11:47 pm

874 post ? banyak nya pang waw ? flower

Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by waw on Mon Jun 15, 2009 11:54 pm

oo oo o Abon belum lulus PTK

kana ambil lagi ha ha ha

waw
Leftenen Jeneral
Leftenen Jeneral

Posts : 15974
Points : 16046
Join date : 23/05/2009
Location : di pinggir Selat Melaka

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by angahmiji@AM on Fri Jun 26, 2009 12:23 am

Salam barataan , esuk temuduga naik pankat, tahuam berjaya jua kah?

angahmiji@AM
Mejar
Mejar

Posts : 1182
Points : 1190
Join date : 22/05/2009
Location : AU 3/8, KERAMAT AU, HULU KELANG, KL

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by waw on Fri Jun 26, 2009 7:22 am

Tahniah Koperal A M.....


andika mimang harat

waw
Leftenen Jeneral
Leftenen Jeneral

Posts : 15974
Points : 16046
Join date : 23/05/2009
Location : di pinggir Selat Melaka

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by CTNor on Fri Jun 26, 2009 10:17 am

Amat Abon wrote:Oiii silap aku, CTNor dah koperal, bukan lagi Lans Koperal

sori Ct, sori...........

look legs la jar CT ( tengok kaki la )



aku jua nang preber sampai ka tuha...ada kawan tu ( chu2 ) lagiam gurka keh keh keh

Uma ai angahnya, hanyar ari ni tatireng posting andika, takurehing aku papagian, asa supan nu kakakanakan di upis nih. Mun aku dapat toto tu ngah hai, kaina kubarie andika 2 buting...aku dua buting gin cukup heheh

CTNor
Pegawai Waran I
Pegawai Waran I

Posts : 634
Points : 640
Join date : 22/05/2009
Age : 47
Location : Pasir Gudang

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sun Jun 28, 2009 2:09 pm

masuk minggu ka barapa dah nih bakawat

magunai lans koperal

Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by waw on Sun Jun 28, 2009 4:07 pm

Hero banjar pamulaan nya kalah.........

waw
Leftenen Jeneral
Leftenen Jeneral

Posts : 15974
Points : 16046
Join date : 23/05/2009
Location : di pinggir Selat Melaka

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Dandan Setia on Sun Jun 28, 2009 5:14 pm

Saja nak test!




temenung

Dandan Setia
Mejar
Mejar

Posts : 1116
Points : 1203
Join date : 23/05/2009
Location : Epoh, Pirak

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Auma on Sun Jun 28, 2009 5:35 pm




Auma
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1713
Points : 1739
Join date : 25/05/2009

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by waw on Sun Jun 28, 2009 5:36 pm

umai....dalam apple ada buhaya

waw
Leftenen Jeneral
Leftenen Jeneral

Posts : 15974
Points : 16046
Join date : 23/05/2009
Location : di pinggir Selat Melaka

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Dandan Setia on Sun Jun 28, 2009 5:48 pm

Nak test lagi..



best

Dandan Setia
Mejar
Mejar

Posts : 1116
Points : 1203
Join date : 23/05/2009
Location : Epoh, Pirak

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by RATUDUYUNG on Sun Jun 28, 2009 6:19 pm





nak test jugak lah.. hahahaha..





RATUDUYUNG
Mejar
Mejar

Posts : 1320
Points : 1380
Join date : 25/05/2009
Age : 96
Location : Sentul W. Persukutuan KUALA LUMPUR/Asal BKT. MERAH TAIPING PERAK.

http://tagged.com/ratuduyung

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Amat Abon on Sun Jun 28, 2009 6:28 pm

handalan

aku jua lagi nang kada bisa

adalah talihat atong ari ni ?

mau haja umpat ka temerloh

What a Face

Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: aku gin nak test

Post by Sponsored content Today at 7:55 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 32 Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum