MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by wadiq on Wed Apr 21, 2010 5:15 pm

Assalamualaikum.
memperkenalkan... PRODUK MALAM JUMAAT.


Terima Kasih diucapkan kepada anda kerana sudi meluangkan masa anda untuk melayari thread. Anda telah saksikan Iklan kami di TV3, anda telah baca coretan kami di Kosmo!, anda mungkin tertanya-tanya... ape bendanya Malam Jumaat ni ?

Malam Jumaat adalah “energy booster” atau penggalak tenaga untuk lelaki & wanita yang sering terdedah kepada penghawa dingin ketika di pejabat, dalam kereta dan juga di rumah.







HARGA DI PASARAN
Semenanjung M'sia=
rm39.90.
sabah /sarawak / labuan = RM42.00


KELEBIHAN PRODUK MALAM JUMAAT..

Antara bahan-bahan yang digunakan di dalam produk Malam Jumaat ialah Halia, Madu, Tongkat Ali, Saffron, Kacip Fatimah, Manjakani, Sirih dan herba-herba rahsia yang telah terbukti berkesan sejak turun temurun.

Teknik semburan di bawah lidah adalah dari segi saintifiknya memudahkan segala khasiat akan dapat diserap dengan segera dan sepenuhnya ke dalam sistem tubuh badan.


KELEBIHAN MALAM JUMAAT "FOR MEN" & "FOR WOMEN"

- Memulihkan Tenaga & sistem badan;
- Melancarkan perjalanan darah;
- Mengembalikan kekuatan tubuh badan;
- Membersih dan menambahkan darah;
- Memudahkan proses penghadaman dan lawas buang air;
- Menggalakkan proses penyembuhan luka;
- Membantu menerangkan mata;
- Meningkatkan Tenaga Seksual;
- Meningkatkan paras testoteron (hormon untuk fungsi seksual lelaki).

Gabungan Kacip Fatimah dan Manjakani di dalam Malam Jumaat “For WOMEN” juga dapat...
- Menambahkan tenaga seksual;
- Mengekalkan kekenyalan dinding uterus;
- Mengurangkan keletihan dan memudahkan proses menopaus;
- Mengimbangkan sistem pembiakan wanita;
- Menstabilkan kitaran haid & masalah senggugut...
dan banyak lagi khasiat-khasiat lain untuk kesihatan dalaman Wanita.


info lanjut & beli online, sila klik di sini -->>>
http://malamjumaat.ning.com/


POS FREE!!
(POSLAJU / POS EXPRESS / SKYNET)

SMS - 013-3338709;
atau
PM saya.
TQ


MAYBANK : 101301096813 (MOHD ZAMANI B. MOHD RAMLI)
E-MAIL :
mozamora03@yahoo.com
Dah Bank-in, sila sms maklumat bayaran kpd saya ye..
TQ.

wadiq
Prebet

Posts : 20
Points : 24
Join date : 21/04/2010
Location : Port Dickson

http://egyptianpotion2u.ning.com

Back to top Go down

KOSMO 14 April 2010 (page 22)

Post by wadiq on Wed Apr 21, 2010 5:19 pm

Oleh JAGATHESWARY NARAYANAN
n.jagatheswary@kosmo.com.my


ANUAR memberi penyelesaian alternatif kepada masalah kelesuan dan keletihan menerusi produk Malam Jumaat?
----------------------------------------------------------------


FENOMENA cuaca panas yang membahang ketika ini secara tidak langsung mendorong ramai untuk menyejukkan diri dengan alat pendingin hawa.
Sama ada di pejabat, rumah, pusat beli-belah atau restoran semuanya bagaikan tidak lengkap tanpa alat pendingin hawa. Namun mungkin tidak ramai yang sedar pendedahan terhadap alat itu boleh meninggalkan kesan pada kesihatan.


Pendedahan kepada pendingin hawa dalam jangka masa yang panjang mengakibat seseorang berasa letih, lesu dan kurang bertenaga. "Udara yang sejuk itu secara tidak langsung menegangkan urat-urat darah dan membuatkan mereka rasa kurang bermaya," kata Pengarah Urusan Malam Jumaat Marketing, Anuar Osman.


Apabila urat-urat itu semakin tegang, ia ia akan menyebabkan tekanan dan kesakitan pada badan. Kesannya, rutin harian seseorang terjejas dan mengganggu prestasi mereka.
Bagaimanakah untuk mengembalikan tenaga yang hilang itu? Menurut Anuar, masalah tersebut dapat dibantu dengan produk terbaru keluaran syarikatnya iaitu Malam Jumaat.



Malam Jumaat adalah sejenis produk penambah tenaga. Masalah tersebut lazimnya dihadapi oleh semua lapisan masyarakat tanpa mengira usia. Produk kesihatan yang berasaskan herba itu dihasilkan dengan gabungan perubatan tradisional tetapi menggunakan teknologi yang moden.

"Selain menambah tenaga, penggunaan produk terbaru ini juga boleh membantu mengerat hubungan suami isteri. Suami isteri yang kelesuan sejurus kembali dari tempat kerja besar kemungkinan tidak begitu berminat melakukan hubungan intim bersama pasangan mereka.
"Dengan adanya Malam Jumaat, mereka tidak perlu bimbang. Bahan-bahan asli yang diadun dalam bentuk semburan itu dapat membantu melancarkan aliran darah, mengatasi keletihan dan memulihkan tenaga," kata Anuar yang menjalankan perniagaan itu bersama rakan-rakannya sejak Mac lalu di Ara Damansara, Selangor.

Penyelidikan setahun
Produk yang didatangkan dalam dua jenis iaitu Malam Jumaat untuk lelaki dan Malam Jumaat untuk wanita itu dijamin seratus peratus diperbuat daripada herba. Ia juga tidak mengundang sebarang kesan sampingan kepada badan seseorang.

Bercerita lanjut mengenai pelancaran produk baru itu Anuar berkata, idea memperkenalkan produk perangsang tenaga itu tercetus melalui perbincangan bersama seorang rakan lamanya. Rakan tersebut yang peka terhadap kesan alat pendingin hawa kepada kesihatan telah memberi galakan kepada Anuar untuk menghasilkan produk Malam Jumaat.
Beliau yang mempunyai pengalaman luas dalam industri kecantikan dan kosmetik wanita tertarik dengan idea tersebut. Anuar kemudiannya memulakan kerja-kerja penyelidikan dan pembangunan (R&D) produk tersebut.

"Kami membuat penyelidikan dan pembangunan selama setahun sebelum memperkenalkan produk itu ke pasaran," jelas Anuar yang membuat penyelidikan selama setahun sebelum mengambil keputusan untuk memasarkan produk tersebut.
Mengapakah produk tersebut dinamakan Malam Jumaat? Menurut anak kelahiran Kuala Kangsar, Perak itu malam Jumaat menurut kefahaman masyarakat Islam adalah malam yang penuh dengan kemuliaan untuk meningkatkan ibadah.


Produk itu menurut Anuar, sesuai untuk semua lapisan masyarakat. Kepada mereka yang kurang bersenam, Malam Jumaat sesuai digunakan bagi merangsang tenaga. Bagaimanakah cara menggunakannya ?

Hanya semburkan cecair itu di bawah lidah dua kali sehari. Selain pasangan suami isteri, para pelajar yang sering keletihan juga digalakkan mencuba produk itu untuk lebih bertenaga dan fokus kepada pelajaran.

Tambah Anuar, penyembur berona hitam dan biru itu juga mudah dibawa kemana-mana. "Penyembur berona hitam dan biru ini mudah dibawa ke mana-mana dan digunakan," katanya.
Produk penambah tenaga itu dijual pada harga RM39.90 di Semenanjung Malaysia dan RM42.30 di Sabah dan Sarawak. Untuk keterangan lanjut, hubungi talian 013-3338709 atau layari laman web http://malamjumaat.ning.com/

wadiq
Prebet

Posts : 20
Points : 24
Join date : 21/04/2010
Location : Port Dickson

http://egyptianpotion2u.ning.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by hasbima@abe on Wed Apr 21, 2010 5:50 pm

tengok-tengok pandang-pandan

tarima kasih atas info

hasbima@abe
Leftenen Jeneral
Leftenen Jeneral

Posts : 15609
Points : 15721
Join date : 13/06/2009
Age : 55
Location : tamaloh

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by Atong on Wed Apr 21, 2010 6:18 pm

ayo hajak hendak meniaga



cuma ulon kadak percaya tentang keburukan pendingin hawa yang dipadahkan

adakah bukti saintifik dan statistiknya????

bagi ulon kita kena adil dengan pembuat dan penjual pendingin hawa, jangan dibihau dengan fakta yang kadak bujur

Atong
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral

Posts : 8268
Points : 8310
Join date : 22/05/2009
Location : Alam Maya (Kuala Lumpur)

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by Amat Abon on Wed Apr 21, 2010 6:34 pm

oooooooo baniaga pang aleh

Amat Abon
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel

Posts : 1608
Points : 1635
Join date : 22/05/2009
Location : Bandar Bukit Mahkota

http://www.palmoilnursery.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by Atong on Wed Apr 21, 2010 6:46 pm

meniaga kadak salah

halal hajak

tapi ada etikanya meniaga nayak


sowi wadik, bukan nak behual

cuma panderan kedai kopi

Atong
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral

Posts : 8268
Points : 8310
Join date : 22/05/2009
Location : Alam Maya (Kuala Lumpur)

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by wadiq on Wed Apr 21, 2010 11:00 pm

hasbima@abe wrote:tengok-tengok pandang-pandan

tarima kasih atas info

sama2 ingat mengingati..
kongsi mana yg elok..

wadiq
Prebet

Posts : 20
Points : 24
Join date : 21/04/2010
Location : Port Dickson

http://egyptianpotion2u.ning.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by wadiq on Wed Apr 21, 2010 11:06 pm

Atong wrote:meniaga kadak salah

halal hajak

tapi ada etikanya meniaga nayak


sowi wadik, bukan nak behual

cuma panderan kedai kopi

t.kasih.
aku hanyar disini.. mun ada nnti aku bertakun...

rasanya bujur dah aku buka thread di section ni kan??

wadiq
Prebet

Posts : 20
Points : 24
Join date : 21/04/2010
Location : Port Dickson

http://egyptianpotion2u.ning.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by wadiq on Wed Apr 21, 2010 11:08 pm

Amat Abon wrote:oooooooo baniaga pang aleh

ya tuan...
yg baik sama-sama kongsi dengan kulaan..


bujur kan??

wadiq
Prebet

Posts : 20
Points : 24
Join date : 21/04/2010
Location : Port Dickson

http://egyptianpotion2u.ning.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by wadiq on Wed Apr 21, 2010 11:12 pm

mun kulaan handak bejual MJ pun boleh..
berumbai tingkatkan ekonomi kulaan..

wadiq
Prebet

Posts : 20
Points : 24
Join date : 21/04/2010
Location : Port Dickson

http://egyptianpotion2u.ning.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by *ROSMAH* on Thu Apr 22, 2010 1:31 am

Salamat mancuba Malam Jumaat pada malam jumahat kaina, pada siapa2 nang hudah manukar hahaha..

*ROSMAH*
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral

Posts : 6093
Points : 6137
Join date : 29/05/2009
Age : 59

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by wadiq on Thu Apr 22, 2010 9:15 am

*ROSMAH* wrote:Salamat mancuba Malam Jumaat pada malam jumahat kaina, pada siapa2 nang hudah manukar hahaha..

kada payah tunggu malam jumahat ngah.. hari-hari malam jumahat...



Antara bahan-bahan yang digunakan di dalam produk Malam Jumaat ialah Halia, Madu, Tongkat Ali, Saffron, Kacip Fatimah, Manjakani, Sirih dan herba-herba rahsia yang telah terbukti berkesan sejak turun temurun.

Teknik semburan di bawah lidah adalah dari segi saintifiknya memudahkan segala khasiat akan dapat diserap dengan segera dan sepenuhnya ke dalam sistem tubuh badan.


KELEBIHAN MALAM JUMAAT "FOR MEN" & "FOR WOMEN"

- Memulihkan Tenaga & sistem badan;
- Melancarkan perjalanan darah;
- Mengembalikan kekuatan tubuh badan;
- Membersih dan menambahkan darah;
- Memudahkan proses penghadaman dan lawas buang air;
- Menggalakkan proses penyembuhan luka;
- Membantu menerangkan mata;
- Meningkatkan Tenaga Seksual;
- Meningkatkan paras testoteron (hormon untuk fungsi seksual lelaki).


Gabungan Kacip Fatimah dan Manjakani di dalam Malam Jumaat “For WOMEN” juga dapat...
- Menambahkan tenaga seksual;
- Mengekalkan kekenyalan dinding uterus;
- Mengurangkan keletihan dan memudahkan proses menopaus;
- Mengimbangkan sistem pembiakan wanita;
- Menstabilkan kitaran haid & masalah senggugut...
dan banyak lagi khasiat-khasiat lain untuk kesihatan dalaman Wanita.


wadiq
Prebet

Posts : 20
Points : 24
Join date : 21/04/2010
Location : Port Dickson

http://egyptianpotion2u.ning.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by *ROSMAH* on Thu Apr 22, 2010 11:54 am

Ayuhak nang anum nya haja nang mamakai Malam Jumaat!!
Nang tuhak2 ni sa tatayuh nya haja hahahaha..

*ROSMAH*
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral

Posts : 6093
Points : 6137
Join date : 29/05/2009
Age : 59

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by wadiq on Thu Apr 22, 2010 12:03 pm

*ROSMAH* wrote:Ayuhak nang anum nya haja nang mamakai Malam Jumaat!!
Nang tuhak2 ni sa tatayuh nya haja hahahaha..

kak ros,
kada kira yg anum atau yg tuhak... sebarataan pang pakai...

yg ada diabetis, darah tinggi pun boleh...

wadiq
Prebet

Posts : 20
Points : 24
Join date : 21/04/2010
Location : Port Dickson

http://egyptianpotion2u.ning.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by wadiq on Thu Apr 22, 2010 12:05 pm


RM36 hajak untuk KULAAN..

aku bejual online..
POS FREE SELURUH MALAYSIA

harga pasaran rm39.90
http://malamjumaat.ning.com/


wadiq
Prebet

Posts : 20
Points : 24
Join date : 21/04/2010
Location : Port Dickson

http://egyptianpotion2u.ning.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by Atong on Fri Apr 23, 2010 10:17 am

macam suwah kutireng hang ney wadiq

tapi dimana ya

hang asai utagha kot???

Atong
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral

Posts : 8268
Points : 8310
Join date : 22/05/2009
Location : Alam Maya (Kuala Lumpur)

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by wadiq on Thu May 13, 2010 5:36 pm

Atong wrote:macam suwah kutireng hang ney wadiq

tapi dimana ya

hang asai utagha kot???

asal pahang la..
kawetan asal sungai manik...

wadiq
Prebet

Posts : 20
Points : 24
Join date : 21/04/2010
Location : Port Dickson

http://egyptianpotion2u.ning.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by wadiq on Thu May 13, 2010 5:47 pm

jom menukar Malam Jumahat..

1 = rm38
2 = rm70

wadiq
Prebet

Posts : 20
Points : 24
Join date : 21/04/2010
Location : Port Dickson

http://egyptianpotion2u.ning.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by Atong on Fri May 14, 2010 10:33 am

wadiq wrote:
Atong wrote:macam suwah kutireng hang ney wadiq

tapi dimana ya

hang asai utagha kot???

asal pahang la..
kawetan asal sungai manik...

oooo pelanduk dua serupa ler

sungai manik parit berapa

Atong
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral

Posts : 8268
Points : 8310
Join date : 22/05/2009
Location : Alam Maya (Kuala Lumpur)

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by wadiq on Fri May 14, 2010 11:03 am

parit 3A...
nanduk kah kulaan sana?

wadiq
Prebet

Posts : 20
Points : 24
Join date : 21/04/2010
Location : Port Dickson

http://egyptianpotion2u.ning.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by waksab_bb on Mon May 17, 2010 5:55 pm

kadada lagi kah ngaran produk yang lebih sesuai..kanapa dipilih nama produk Malam Jumaat..seakan mencemar kemuliaan penghulu segala hari..kononnya malam jumaat sahaja yang disunatkan..menik kepala memikirkan manusia kita nih..ngaran produk pun hingkat dimanupilasikan..

waksab_bb
Lans Koperal
Lans Koperal

Posts : 169
Points : 195
Join date : 29/05/2009
Age : 49
Location : Bkt Beruntung

http://kulaanbktberuntung-sentosa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by wadiq on Tue May 18, 2010 1:50 am

waksab_bb wrote:kadada lagi kah ngaran produk yang lebih sesuai..kanapa dipilih nama produk Malam Jumaat..seakan mencemar kemuliaan penghulu segala hari..kononnya malam jumaat sahaja yang disunatkan..menik kepala memikirkan manusia kita nih..ngaran produk pun hingkat dimanupilasikan..




Mengapakah produk tersebut dinamakan Malam Jumaat?

Malam Jumaat menurut kefahaman masyarakat Islam adalah malam yang penuh dengan kemuliaan untuk meningkatkan ibadah.


Malam Jumaat adalah “energy booster” atau penggalak tenaga untuk lelaki & wanita yang sering terdedah kepada penghawa dingin ketika di pejabat, dalam kereta dan juga di rumah
tak kira Yg. bujang ataupun yg. sudah berkahwin
.

di samping itu, MJ juga boleh membantu mereka yg sering menghadapi masalah MENGANTUK sewaktu memandu, kerja atau pelajar yg study...


wadiq
Prebet

Posts : 20
Points : 24
Join date : 21/04/2010
Location : Port Dickson

http://egyptianpotion2u.ning.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by Atong on Tue May 18, 2010 9:14 pm

Mengapakah produk tersebut dinamakan Malam Jumaat?

Malam Jumaat menurut kefahaman masyarakat Islam adalah malam yang penuh dengan kemuliaan untuk meningkatkan ibadah.


to yang tersurat

yang tersiratnya

malam jumaat to gimik

malam bekitol jer urang

budak sekolah pown faham beb!!!

Atong
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral

Posts : 8268
Points : 8310
Join date : 22/05/2009
Location : Alam Maya (Kuala Lumpur)

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by wadiq on Tue May 18, 2010 11:05 pm

Atong wrote:Mengapakah produk tersebut dinamakan Malam Jumaat?

Malam Jumaat menurut kefahaman masyarakat Islam adalah malam yang penuh dengan kemuliaan untuk meningkatkan ibadah.


to yang tersurat

yang tersiratnya

malam jumaat to gimik

malam bekitol jer urang

budak sekolah pown faham beb!!!


may b penjenamaan. mudah urang ingat .
kalu taruk malam rabu mcm tak kene pulak kut.. hehe

emm.. lagi pun produk ni bukan produk seksual...

wadiq
Prebet

Posts : 20
Points : 24
Join date : 21/04/2010
Location : Port Dickson

http://egyptianpotion2u.ning.com

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by Atong on Wed May 19, 2010 8:50 pm

biasak ler

nak lakukan jualan

taruh ler nama glamer

yang ada bunyi sensasi

yang ada bunyi seksual sket

yang ada bunyi bebinian sket

yang ada bunyi islamik sket


hantam jelah labuuuu

Atong
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral

Posts : 8268
Points : 8310
Join date : 22/05/2009
Location : Alam Maya (Kuala Lumpur)

Back to top Go down

Re: MALAM JUMAAT.. pstt..pstt..

Post by Sponsored content Today at 6:15 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum